Podcasty o inováciách v prístupoch k mladým III.

Podcasty o inováciách v prístupoch k mladým III.

Inšpirácia

V našom ďalšom podcaste venovanom inováciám vo vzdelávaní sa zameriame na CLE (Creative Learning Environment) – spôsob nazerania na proces vzdelávania, ktorý má podporiť prirodzenú potrebu učiť sa tak, aby to bolo čo najefektívnejšie. Celá metóda sa riadi myšlienkou „Menej učiť, viac naučiť“. Ako? Pozývaním žiakov do samotnej tvorby vyučovacieho procesu, využívaním ich vlastného potenciálu čí hľadaním novej roly učiteľa v dobe technológií. O tom všetkom ako aj o ďalších témach, ktorým sa CLE venuje bude hovoriť Michal Kuzár.

 

Michal sa mladým venuje už 13 rokov a posledných 6 v organizácii V.I.A.C., kde sa primárne venuje neformálnemu a zážitkovému vzdelávaniu.



Tvojim reakciám a spätným väzbám sa potešíme na adrese podcasty@ozviac.sk.

 

Aby si mohol/mohla dostávať priebežne novinky v téme inovácií v prístupe k mladým a aj upozornenia na nové epizódy podcastov, či iné aktivity AAPO,prihlás sa na odber nášho newslettra. Postaráme sa o to, aby ti v tejto téme nič neuniklo. 

Podcasty vznikli v rámci projektu Cesty k dobrému vzdelaniu v spolupráci so Žilinským samosprávnym krajom. Projekt je spolufinancovaný Európskou úniou z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Interreg Poľsko Slovensko 2014-2020